Werkwijze

Je kan via praktijkgezondheidgroei@gmail.com (bij voorkeur) of telefonisch (0479/18.89.97) contact opnemen voor een eerste afstemming. Daarna zal een intake gepland worden. 

In deze intake wordt er kennis gemaakt met elkaar en wordt je vraag zo concreet mogelijk in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt het plan voor de verdere begeleiding opgemaakt. 

Vervolgens kunnen we starten met het begeleidingstraject: afhankelijk van het thema en de noden kan dit een kort of een langer traject zijn. Er kan ook besloten worden dat de intake een eenmalige raadpleging blijft. 

De begeleiding kan zowel live als online plaatsvinden. 

Je kan zowel in de privé-praktijk in Malderen/Londerzeel (Zavel 8-10, 1840 Londerzeel) terecht als in de multidisciplinaire groepspraktijk Mediplus in Bornem (Hingenesteenweg 60 B, Bornem). 

Tarieven

Een intake duurt 45 minuten en kost 65 euro. 

Een vervolgafspraak kan 45 minuten of 25 minuten duren, afhankelijk van het onderwerp. De duurtijd wordt in onderling overleg bepaald. Voor stress, burn-out, grotere levensstijlveranderingen en persoonlijke groei wordt altijd een afspraak van 45 minuten gepland.

Een afspraak van 45 minuten kost 65 euro en een afspraak van 25 minuten kost 35 euro.

Voor rookstopbegeleiding geldt een uitzondering. Voor rookstopbegeleiding duurt een eerste sessie 45 minuten en de opvolgsessies 30 minuten. Het tarief voor een rookstopbegeleiding (zonder terugbetaling) is 15 euro per 15 minuten. Elk jaar heb je recht op terugbetaling van maximaal 4 uur individuele begeleiding bij een erkend tabakoloog. Per kwartier kost de begeleiding 15 euro: daarvan betaal je zelf 7,5 euro. Dat wil zeggen dat je zelf 15 euro zal betalen voor een sessie van 30 minuten. Heb je een verhoogde tegemoetkoming? Dan moet je slechts 2 euro per sessie van 30 minuten zelf betalen. Meer info vind je terug op https://rookstop.vrgt.be/wat-een-tabakoloog/terugbetaling

Je betaalt op het einde van elke consultatie sessie. Bij voorkeur betaal je cash, maar er is ook de mogelijkheid om via de bancontact app te betalen. Betalen met bancontact is niet mogelijk!

Annuleren van afspraken

Annulatie van een afspraak kan tot 1 werkdag op voorhand (en liefst zo snel mogelijk) gebeuren via mail praktijkgezondheidgroei@gmail.com of via telefoon 0479/ 18.89.97. Als je bijvoorbeeld dinsdag niet kan komen, dan annuleer je ten laatste om 10 uur maandagochtend. Als je maandag niet kan komen, betekent dit dat je voor 10 uur op vrijdagochtend dient te annuleren.

Indien je een afspraak te laat annuleert zonder geldige reden of niet op de afspraak opdaagt zonder te verwittigen, zal een kost aangerekend worden conform de algemene voorwaarden.

Contact opnemen

Contact opnemen (voor vragen, afspraken,…) gebeurt bij voorkeur per email (praktijkgezondheidgroei@gmail.com). Doorgaans krijg je snel antwoord (in weekends/vakantieperiodes wordt niet geantwoord). 

Als mailen niet mogelijk voor je is, kan je telefonisch contact opnemen (0479/18.89.97). Als je op mijn voicemail terecht komt, kan je een bericht inspreken met je naam en telefoonnummer en bel ik je terug zodra ik vrij ben.